Lokacija / Banja Luka

ZA SVE FOTOGRAFE KOJI SMATRAJU DA SU NA POČETKU

 

MENTORING

 

 

 

personalizovana radionica

Ako ste novi u wedding industriji ili ste već osnovali svoj bizniz ali se osećate neinspirisano, ne postižete ciljeve koje želite i potrebne su vam konkretne smernice -ova radionica po principu 1 na 1 može biti triger koji će vam pomoći da udjete spremni u sledeću wedding sezonu.


MENTORING SESSION

Ukoliko želite da napravite pomak u nekom segmentu poslovanja. Ako vam je potrebna inspiracija ili vam se ne javljaju klijenti kakve ste oduvek želeli da imate, ovo je radionica za vas. Obuhvata sve ono što znamo i što smo godinama kroz iskustvo upijali na terenu kao fotografi ali i na drugim mentorinzima i edukacijama na koje i sami svake godine idemo.


Personalizovana radionica

Da li želite da napravite pomak u fotografisanju venčanja i potrebna vam je pomoć oko toga odakle da počnete?


Pomalo se osećate izgubljeno, niste zadovoljni klijentima koji vam se javljaju?


Ukoliko vam je potrebna inspiracija i konkretni alati koji će vam pomoći, ovo je mentoring za vas.

 

Mentoring 1 na 1

Neke od tema

* Komunikacija sa klijentima
* Marketing
*Storytelling
* Obrada fotografija
*Kako do idealnog klijenta
* Brending
*Biti autentičan
*Kritika tvoje galerije

BONUS
*Email templates
* Lightroom preseti
*Pricing guide template

booking

Ideja mentoringa


Pre zakazivanja datuma koji želite dobili biste upitnik. U njemu je većina stvari koje ćemo obraditi na radionici ali i mogućnost da nam kažete šta je ono što vas najviše zanima.

Posebnu pažnju ćemo obratiti na taj segment koji je vama najbitniji. U sklopu mentoringa je takodje pregled i osvrt na vaše radove kao i web stranicu ( ukoliko je imate).

Mentoring nije zamišljeno kao jednodnevno iskustvo: Tri meseca nakon radionice stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i eventualnu pomoć. Pratićemo vaš napredak i dati vam feetback nakon tri meseca o vašem napretku.


" Nemam dovoljno epiteta kojima bih vam zahvalila na radionici. Nevjerovatno je koliko ste mi pomogli! Napokon sam se pomjerila sa mjesta u kojem sam godinama stajala. Nevjerovatni ste! Sve preporuke za radionicu!"

Pricing & Packages

Package 1

460 EUR

OBUHVATA TEME:

* Komunikacija sa klijentima
* Marketing
*Storytelling
* Obrada fotografija
*Kako mi fotografišemo
* Kako do idealnog klijenta
*Brending sa osvrtom na sajt
*Oprema
*Komentarisanje tvojih galerija

Package 2

600 EUR

Paket podrazumeva sve iz paketa 1 + fotografisanje para na lokaciji. Mogli biste da vidite kako mi biramo lokaciju, kako koristimo svetlo, kako komuniciramo sa parom te kako ih dovodimo u neke poze. Fotografije kasnije možete koristiti za svoj portfolio.

01


KOLIOKO TRAJE MENTORING?


Mentoring traje u razdoblju od januara do aprila. Vreme koje je predviđeno za mentoring je između 8 do 10 sati u zavisnosti od paketa. Datum je prilagođen vama ( sami birate datum koji vama odgovara ) a mesto održavanja je Banja Luka

 

02


KAKO FUNCIONIŠE PLAĆANJE?


Plaćanje je moguće izvršiti iz dva puta. Polovina iznosa uplaćuje se prilikom rezervacije a druga polovina na dan mentoringa

 

03


DA LI JE POTREBNO DA IMAM APARAT?


Poželjno je poneti svoju opremu ukoliko izaberete PAKET II ali ukoliko je nemate, dobićete aparat kojim ćete fotografisati na Session-u